UW ADMINISTRATIEKANTOOR

IN PURMEREND

Dick van Nooij Administratiekantoor
Hét adres voor financiële dienstverlening.
Al meer dan 20 jaar een begrip in de Zaanstreek.

VOLG ONS:

  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon

Administratiekantoor Purmerend nodig?

Als administratiekantoor Purmerend neemt Dick van Nooij Administratiekantoor u alle administratieve verplichtingen uit handen. Wij zorgen ervoor dat uw boekhouding altijd up to date is. Wij bieden onze diensten aan tegen vaste lage tarieven. Een goede boekhouder moet u immers geld opleveren, niet kosten.  Alle denkbare administratieve handelingen nemen wij van u over. Financiële administratie, jaarrekening, salarisadministratie, advisering of belastingaangifte? Wij zorgen voor een nauwkeurige behandeling. Als ondernemer houdt u zich liever bezig met zaken die er voor u echt toe doen en heeft u niet altijd tijd om uw administratie bij te houden. Als administratiekantoor Purmerend weet Dick van Nooij administratiekantoor als geen ander hoe de administratie of een efficiënte en nauwkeurige wijzig kan worden bijgehouden. Zo is uw boekhouding altijd up to date. Van freelance en ZZP tot MKB, wij leveren altijd maatwerk.  Ook als starter kunt u bij ons terecht. Ga voorbereid van start met uw onderneming!

Persoonlijke begeleiding
Wij denken met u mee
Maak uw bedrijf een succes
Altijd actuele kennis

STARTERS

Bedrijf gestart? En nu? Bekijk onze diensten voor starters.

ZAKELIJKE DIENSTEN

Van online boekhouding tot jaarrekening. Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

ONLINE BOEKHOUDINg

Is uw boekhouding al klaar voor de toekomst? Online of automatisch boekhouden?

ADVIES

Wij staan u bij met raad en daad.

Administratiekantoor Purmerend voor uw administratie

Het voeren van een administratie of het doen van aangifte zonder de ondersteuning van een financieel professional als een boekhouder of administratiekantoor Purmerend kan financiële risico's met zich brengen. Maak gebruik van onze diensten en zorg ervoor dat uw administratie altijd op orde is. Zo krijgt u na het doen van aangifte nooit teveel of te weinig terug en weet u zeker dat u gebruik maakt van alle mogelijke fiscale voordelen.  Liever zelf boekhouden met onze ondersteuning?  Wij denken graag met u mee! Door onze maatwerk dienstverlening en jarenlange ervaring met verschillende branches kunnen we u altijd van dienst zijn. Wij hanteren vaste, lage, tarieven en zijn daardoor toegankelijk voor startende ondernemingen. Als administratiekantoor Purmerend helpen wij u graag om uw boekhouding of salarisadministratie op orde te krijgen én te houden.

Meer weten over Dick van Nooij Administratiekantoor?

Snel in contact komen met een administratiekantoor in Purmerend? Wij zijn werkzaam in verschillende regio's waaronder: Amsterdam,  Zaandam, Hilversum, Alkmaar, Purmerend, Hilversum, en Den Helder. Voor uw belastingaangifte of salarisadministratie in Purmerend staat Dick van Nooij Administratiekantoor voor u klaar. Neem geheel vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 075-6227127. Onze medewerkers staan u graag te woord. 

LAATSTE NIEUWS

Ervaar zelf het gemak van automatisch boekhouden

PARTNERS
logo snelstart software
CONTACT

Dick van Nooij Administratiekantoor
Wandelweg 43, 1521 AB WORMERVEER

contact@dickvannooij.nl
075 - 6 227 127

© 2018 - DICK VAN NOOIJ BV -  Disclaimer - Algemene voorwaarden - Klachtenregeling - Tarieven - Sitemap - Cookiebeleid 

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon