Besteed meer tijd aan het werk waar je van houdt, niet aan de boekhouding

ZAKELIJKE DIENSTEN

FINANCIËLE ADMINISTRATIE

Uw administratie op maat gemaakt zoals u dat wenst. In de cloud, digitaal factureren, automatische bankkoppeling, UBL facturen, digitaal inkoopboek? Vertel ons uw wensen en wij stellen een op maat gemaakt pakket samen.

SALARISADMINISTRATIE

De salarisadministratie kan een tijdrovende aangelegenheid zijn. De gegevens moeten op tijd verwerkt en het personeel op tijd betaald. Wij zijn altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen en kunnen uw volledige salarisadministratie uit handen nemen!

ADVISERING

Worstelt u met lastige financiële vraagstukken? Wilt u de risico’s van uw investeringen minimaliseren en tegelijkertijd uw zakelijke kansen vergroten? Bent u op zoek naar de optimale financiële strategie? Laat ons met u meedenken en kom samen tot een optimaal resultaat. 

STARTERS

Weet u welke rechtsvorm geschikt is voor uw onderneming? Wij wel! Wij vertellen u alle ins en outs over verschillende ondernemingsvormen en helpen u bij de keuze voor de juiste.

DIENST

Worstelt u met lastige financiële vraagstukken? Wilt u de risico’s van uw investeringen minimaliseren en tegelijkertijd uw zakelijke kansen vergroten? Bent u op zoek naar de optimale financiële strategie? 

AANGIFTEN

Ondernemers zijn verplicht digitaal aangifte te doen voor o.a.: inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, intracommunautaire leveringen, loonheffingen, accijns en verbruiksbelasting. Wij nemen deze verplichtingen graag voor u uit handen. 

 
 

STARTERS

U bent een bedrijf gestart. En nu?

Een eigen bedrijf gestart en hard aan het werk met klanten werven en uw beroep uit te oefenen? Dan heeft u waarschijnlijk geen zin om ook nog een administratie bij te houden maar dat bent u wel verplicht. Alles een een boekhouder overlaten duur? Dat hoeft helemaal niet!

Wij richten uw administratie optimaal in zodat wij er zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Door verschillende automatiseringsmogelijkheden is uw administratie altijd up-to-date. Lees meer over onze boekhoudfuncties. Zo houdt u tijd over om u met uw eigen werkzaamheden bezig te houden. Wel zo makkelijk!

Bij het starten van een bedrijf komt veel meer kijken. Rechtsvormen, financiering, belastingen etc. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij maken u graag wegwijs in de wereld van het ondernemerschap. Wij helpen u graag naar een goed lopende onderneming en hopen u tijdens uw gehele ondernemerschap van dienst te mogen zijn. Samen maken we van uw onderneming een succes.

Persoonlijke begeleiding
Wij denken met u mee
Maak uw bedrijf een succes
Altijd actuele kennis

ONLINE BOEKHOUDING

Bent u al klaar voor automatisch boekhouden?

Als ondernemer heeft u het al druk genoeg, u wilt zich het liefst bezighouden met uw bedrijf en niet met alles wat er daarnaast bij komt kijken. Er zijn vast leukere dingen te bedenken dan uw administratie opzetten en bijhouden. Maar helaas, als ondernemer moet u wel, u bent het wettelijk verplicht. Dick van Nooij Administratiekantoor zorgt graag dat uw administratie voldoet aan de eisen. 

Is het niet mogelijk de boekhouding volledig te automatiseren? Helaas nog niet,  een volledig geautomatiseerde boekhouding is op dit moment nog toekomstmuziek. Ook uit het oogpunt van controle is dit nog onwenselijk. Wel is het mogelijk veel handelingen te automatiseren. Zo ben je minder tijd kwijt aan de boekhouding en wordt de kans op fouten nihil. De functies die wij bieden zijn:

Digitaal aanleveren inkoopfacturen

Een belangrijke stap in automatisch boekhouden is het digitaal aanleveren van facturen. Via email, portaal en app. In pdf, UBL , excel of welk ander formaat dan ook. Alles is mogelijk

Maatwerk administratie

Met automatisch boekhouden komen een hoop extra functies en toepassingen. Welke u gebruikt bepaalt u natuurlijk geheel zelf. Wij passen de administratie op uw wensen aan.

Digitaal factureren

Uw facturen direct in de boekhouding. Digitaal (UBL en PDF) facturen via email? Betalingen ontvangen via iDeal? Handmatig inboeken van facturen is verleden tijd!

Koppelingen

U maakt al gebruik van verschillende softwarepakketten om uw processen te automatiseren. Wij zorgen voor een koppeling tussen uw boekhouding en uw overige software.

Automatische bankkoppeling

Uw bankgegevens altijd up-to-date in de boekhouding? Alle gegevens worden automatisch ingelezen of door ons rechtstreeks geüpload in de boekhouding.  

Online boekhouden

Altijd actueel inzicht in je administratie en 24/7 je boekhouding bijgewerkt? ​Met een online boekhouding bent u altijd up-to-date.

Controle

Volledige controle over je boekhouding? Wij controleren de door jou ingevoerde gegevens, geven feedback en passen aan waar nodig. 

Aangifte omzetbelasting

Altijd op tijd met het doen van aangifte? Wij dienen je aangifte omzetbelasting in en zorgen dat alles klopt.

Jaarrekening en overzichten

Opstellen en controleren van de jaarrekening? Deponeren? Actuele en tussentijdse overzichten? Bij ons bent u altijd op de hoogte van de positie van uw bedrijf. Wel zo makkelijk.

 

Staat uw boekhouding al in de cloud?

 

ADVISERING

Echt je eigen keuzes maken. Doen waar je goed in bent. Motieven die vaak liggen aan de basis van de beslissing om ‘eigen baas’ te worden. Niets mis mee. Maar het is wel verstandig om uw ideeën ook te bespreken met een onafhankelijke financieel adviseur. Dick van Nooij Administratiekantoor voorziet u graag van:

Externe begeleiding en ondersteuning

In contact met externe organisaties als bijvoorbeeld banken, advocaten, notarissen, verzekeraars etc. kan het prettig zijn een deskundige mee te brengen. Wij staan onze klanten in elke gewenste externe situatie bij.

Fiscaal en bedrijfseconomisch advies

Worstelt u met lastige financiële vraagstukken? Wilt u de risico’s van uw investeringen minimaliseren en tegelijkertijd uw zakelijke kansen vergroten? Bent u op zoek naar de optimale financiële strategie? Laat ons met u meedenken en kom samen tot een optimaal resultaat. 

Assistentie bij oprichting

Het oprichten van een onderneming heeft veel voeten in de aarde. Wij assisteren u met de oprichting van uw onderneming zodat u zich kan richten op een vliegende start!

Advies over keuze van de rechtsvorm

Weet u welke rechtsvorm geschikt is voor uw onderneming? Wij wel! Wij vertellen u alle ins en outs over verschillende ondernemingsvormen en helpen u bij de keuze voor de juiste.

PARTNERS
logo snelstart software
CONTACT

Dick van Nooij Administratiekantoor
Wandelweg 43, 1521 AB WORMERVEER

contact@dickvannooij.nl
075 - 6 227 127

© 2018 - DICK VAN NOOIJ BV -  Disclaimer - Algemene voorwaarden - Klachtenregeling - Tarieven - Sitemap - Cookiebeleid 

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon